Όσο καλά και να προσέχουμε το ξύλινο πάτωμα μας το μόνο σίγουρο ειναι πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί συντήρηση. Η συντήρηση του ξύλινου παρκέ προϋποθέτει εξοπλισμό και εργαλεία καθώς και σωστή χρήση των κατάλληλων  υλικών που θα κάνουν το παρκέ μας πάλι καινούργιο.

 Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και το πλέον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό και κατάρτιση,  το πιστοποιημένο συνεργείο μας ειναι κατάλληλο για τη τοποθέτηση του νέου σας ξύλινου πατώματος, την επισκευή ή τη συντήρηση του.


Δείτε πως ήταν πριν αυτά τα δρύινα πατώματα...

Κάντε τα παλιά ξύλινα πατώματα καινούργια !

Κάντε τα παλιά ξύλινα πατώματα καινούργια !

και πως παραδόθηκαν . Για τη συντήρηση χρησιμοποιήθηκε βερνίκι σατινέ

Κάντε τα παλιά ξύλινα πατώματα καινούργια !

Κάντε τα παλιά ξύλινα πατώματα καινούργια !

Πως κάνουμε τα ξύλινα πατώματα καινούργια;

Το τρίψιμο του παρκέ περνάει απο διάφορα στάδια. Αφού γίνει το τρίψιμο συνολικής της επιφάνειας απο ειδική παρκετομηχανη χωρίς σκόνη, πραγματοποιείται το στοκάρισμα της με ειδική οικολογική ρητίνη. Ενδιάμεσα γίνεται και το τρίψιμο των σοβατεπιών. Για το γυάλισμα εφαρμόζονται 2 χέρια βερνίκι διαρκείας.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία της συντήρησης;

Συνήθως ο χρόνος για  την συντήρηση του παρκέ καθορίζεται απο τα τετραγωνικά μέτρα ωστόσο μια μικρή επιφάνεια μπορεί να καθυστερήσει μόνο 1 μέρα.

Ποιο ειναι το κόστος για να κάνω καινούργιο το παρκέ μου;

Το κόστος ορίζεται κυρίως απο τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας. Προκύπτει αφού δούμε τη κατάσταση του ξύλινου πατώματος μετά απο ραντεβού.  Έπειτα θα σας αποσταλεί προσφορά κόστους εργασιών για απόλυτη διαφάνεια. Έτσι έχουμε ολοκληρωμένη άποψη χωρίς  περίεργες κρυφές χρεώσεις