Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την τοποθέτηση του νέου ξύλινου πατώματος μας.


• Κατά την τοποθέτηση το σπίτι πρέπει να είναι κλειστό με τοποθετημένα τα τζάμια και τις πόρτες.


• Οι εργασίες, όπως σοβάδες ή γεμίσματα για πλακίδια να έχουν προηγηθεί και να έχουν στεγνώσει.


• Η μπετόπλακα να είναι καθαρή και στεγνή από υγρασίες .


• Αποφύγετε την άσκοπη χρήση θερμομονωτικών ή ηχομονωτικών υλικών για γέμισμα των κενών ανάμεσα στα καδρόνια. Η ηχομόνωση που πετυχαίνεται είναι μικρή, ενώ το πρόβλημα που δημιουργείται λόγω τις αδυναμίας εξαερισμού μεγάλο.


• Σε περίπτωση γεμίσματος με τσιμεντοκονία, αυτή πρέπει να έχει γiνει με άμμο ποταμού και όχι θαλάσσης, να έχει πάχος πάνω από 4 εκατοστά, να έχει αποβάλλει την υγρασία της (δεκαπέντε μέρες για κάθε εκατοστό) .


• Στα καρφωτά παρκέτα με μεγάλο πλάτος και μήκος προτείνουμε τοποθέτηση κόντρα πλακέ πάχους 2 εκατοστών πάνω στα καδρόνια, ώστε να εξασφαλιστεί σταθερότητα και ηχομόνωση .


• Γεμιστέ το δίκτυο ύδρευσηs και θέρμανσης, ώστε να φανούν τυχόν ζημιές και διαρροές από το κάρφωμα πριν τη λειτουργία τους.



Πόσο διαρκεί η διαδικασία τοποθέτησης του ξύλινου δαπέδου;



Συνήθως ο χρόνος για  τη τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου καθορίζεται απο τα τετραγωνικά μέτρα ωστόσο μια  μικρή επιφάνεια 10 m2 μπορεί να παραδοθεί  ακόμα και σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

Ποιο ειναι το κόστος για τη τοποθέτηση ενός ξύλινου δαπέδου;


Το κόστος ορίζεται κυρίως απο τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας προς τοποθέτηση. Προκύπτει αφού δούμε την επιφάνεια προς τοποθέτηση και γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις, κατοπιν ραντεβού. Έτσι έχουμε ολοκληρωμένη άποψη χωρίς  περίεργες κρυφές χρεώσεις

τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου
Καδρονιάρισμα 
τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου
Φάση καρφώματος  ξύλινου πατώματος
τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου
Φάση καρφώματος  ξύλινου πατώματος
ξύλινο σοβατεπί εξαερισμός
Εξαερισμός δαπέδου