Βάψιμο ξύλινων πατωμάτων με λευκό χρώμαΤο βάψιμο σε ξύλινα πατώματα γίνεται μετά το τελικό τρίψιμο - φινίρισμα του παρκέ. Η αλλαγή στο χρώμα του ξύλινου πατώματος γίνεται απο εμάς σε λογική τιμή,

 Στα παρακάτω ξύλινα πατώματα έγινε το βάψιμο με ειδικό λευκό χρώμα για ξύλινα πατώματα και  επιφάνειες. 


"Ιδιαιτερότητα του χρώματος για τα ξύλινα δάπεδα είναι ότι το χρώμα δεν 'καλύπτει' το ξύλο σαν λαδομπογιά αλλά 'κάθεται' πάνω του σαν διαφάνεια, αφήνοντας τα νερά και τις φυσικές του 'ατέλειες'  να φαίνονται κανονικά."


Με αυτή τη μέθοδο βαψίματος και επεξεργασίας μπορούμε να δημιουργήσουμε ξύλινες επιφάνειες υψηλής αισθητικής και χρωματικής ποικιλίας που θα καλύψει την απαίτηση κάθε χώρου.  

Βάψιμο ξύλινων πατωμάτων με λευκό χρώμα

Βάψιμο ξύλινων πατωμάτων με λευκό χρώμα


Βάψιμο ξύλινων πατωμάτων με λευκό χρώμα

Βάψιμο ξύλινων πατωμάτων με λευκό χρώμα

Πως γίνεται η αλλαγή χρώματος στο  παρκέ  απο το συνεργείο μας

Το τρίψιμο του παρκέ περνάει απο διάφορα στάδια. Αφού γίνει το τρίψιμο συνολικής της επιφάνειας απο ειδική παρκετομηχανη χωρίς σκόνη, πραγματοποιείται το στοκάρισμα της με ειδική οικολογική ρητίνη. Ενδιάμεσα γίνεται και το τρίψιμο των σοβατεπιών. Αφού γίνει η επιλογή του νέου χρώματος απο εσάς, για το γυάλισμα εφαρμόζονται 2 χέρια βερνίκι διαρκείας.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία στην αλλαγή χρώματος του παρκέ;

Συνήθως ο χρόνος για  την αλλαγή στο χρώμα του παρκέ καθορίζεται απο τα τετραγωνικά μέτρα ωστόσο μια μικρή επιφάνεια μπορεί να καθυστερήσει μόνο 1 μέρα.

Ποιο ειναι το κόστος για την αλλαγή του χρώματος στο παρκέ μου;

Το κόστος ορίζεται κυρίως απο τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας. Προκύπτει αφού δούμε τη κατάσταση του ξύλινου πατώματος μετά απο ραντεβού. Εκεί θα επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει μέσα απο δειγματολόγιο. Έπειτα θα σας αποσταλεί προσφορά κόστους εργασιών για απόλυτη διαφάνεια. Έτσι έχουμε ολοκληρωμένη άποψη χωρίς  περίεργες κρυφές χρεώσεις