Όσο καλά και να προσέχουμε το ξύλινο πάτωμα μας το μόνο σίγουρο ειναι πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί συντήρηση. Η συντήρηση του ξύλινου παρκέ προϋποθέτει εξοπλισμό και εργαλεία καθώς και σωστή χρήση των κατάλληλων  υλικών που θα κάνουν το παρκέ μας πάλι καινούργιο.

 Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και το πλέον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό και κατάρτιση,  το πιστοποιημένο συνεργείο μας ειναι κατάλληλο για τη τοποθέτηση του νέου σας ξύλινου πατώματος, την επισκευή ή τη συντήρηση του.

Επιπρόσθετα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα  οποιουδήποτε μασίφ ξύλινου πατώματος έχετε. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες αποχρώσεις που σε συνδυασμό με τις συμβουλές μας θα βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στο ξύλινο πάτωμα σας.  Δεν βάφονται όλοι οι τύποι των ξύλινων πατωμάτων το ίδιο αλλά θα σας προτείνουμε τη κατάλληλη για εσάς λύση .

Πως γίνεται η αλλαγή χρώματος στο  παρκέ  απο το συνεργείο μας Το τρίψιμο του παρκέ περνάει απο διάφορα στάδια. Αφού γίνει το τρίψιμο συνολικής της επιφάνειας απο ειδική παρκετομηχανη χωρίς σκόνη, πραγματοποιείται το στοκάρισμα της με ειδική οικολογική ρητίνη. Ενδιάμεσα γίνεται και το τρίψιμο των σοβατεπιών. Αφού γίνει η επιλογή του νέου χρώματος απο εσάς, για το γυάλισμα εφαρμόζονται 2 χέρια βερνίκι διαρκείας.    Πόσο διαρκεί η διαδικασία στην αλλαγή χρώματος του παρκέ; Συνήθως ο χρόνος για  την αλλαγή στο χρώμα του παρκέ καθορίζεται απο τα τετραγωνικά μέτρα ωστόσο μια μικρή επιφάνεια μπορεί να καθυστερήσει μόνο 1 μέρα.    Ποιο ειναι το κόστος για την αλλαγή του χρώματος στο παρκέ μου; Το κόστος ορίζεται κυρίως απο τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας. Προκύπτει αφού δούμε τη κατάσταση του ξύλινου πατώματος μετά απο ραντεβού. Εκεί θα επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει μέσα απο δειγματολόγιο. Έπειτα θα σας αποσταλεί προσφορά κόστους εργασιών για απόλυτη διαφάνεια. Έτσι έχουμε ολοκληρωμένη άποψη χωρίς  περίεργες κρυφές χρεώσεις.
Δρύινο ξύλινο πάτωμα βαμμένο καρυδί χρώμα