Το τρίψιμο και το γυαλιστό του ξύλινου πατώματος είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείτε στο ξύλινο πάτωμα μετα από 20 χρονιά περίπου. Μετα το χρονικό διάστημα αυτό, το βερνίκι που προστατεύει το ξύλο αρχίζει να αλλοιώνεται και εξαφανίζεται σιγά σιγά. 

Αν δεν πραγματοποιηθεί συντήρηση τότε το βερνίκι τόπους τόπους θα εξαφανιστεί, αφήνοντας το ξύλο έκθετο σε υγρασία , ρύπους και βρωμιά.

 Οι μαύροι λεκέδες που υπάρχουν σε ξύλινα πατώματα που έχουν να συντηρηθούν πάνω από 30 χρονιά είναι ενδεικτικοί και το καθάρισμα τους πλέον γίνεται πολύ δύσκολο... Υπάρχουν και περιπτώσεις που οι λεκέδες δεν εξαφανίζονται εντελώς! Όπως των ούρων!! 

Το συνεργείο μας , με 30ετη πείρα σε πάσης φύσεως εργασίες ξύλινου δαπέδου, ειδικεύεται και στη συντήρηση του ξύλινου πατώματος και διαθέτει τα πλέον σύγχρονα εργαλεία που αποδίδουν τέλεια επιφάνεια και φινίρισμα

Η εμπειρία και οι στοχευμένες - δοκιμασμένες  επιλογές σε υλικά, μας καθιστούν πλέον ειδικούς να συντηρήσουμε όλων των ειδών τα ξύλινα πατώματα, παραδίδοντας τα  χωρίς αστοχίες, μπιμπίκια, σκουπιδάκια, τρίχες κ.α.

Παρακάτω βλέπετε τη συντήρηση δρύινου ξύλινου μασίφ πατώματος με ματ βερνίκι.

Τρίψιμο Γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων

Τρίψιμο Γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων

Τρίψιμο Γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων

Τρίψιμο Γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων