Το τρίψιμο και το βάψιμο του παρκέ πραγματοποιείται στα πλαίσια της συντήρησης.

Η συντήρηση περιλαμβάνει το τρίψιμο συνολικής της ξύλινης επιφάνειας, τη λείανση των ξύλινων σοβατεπιών, το στοκάρισμα της με ειδική πλέον οικολογική ρητίνη και για το 'βάψιμο' εφαρμόζονται 2 χέρια βερνίκι διάρκειας οικολογικό.

Ο χρόνος ολόκληρης της διαδικασίας πλέον έχει ελαχιστοποιηθεί λόγω της μεθοδικότητας μας, του ιδιόκτητου επαγγελματικού εξοπλισμού μας και της φύσης των υλικών που χρησιμοποιούμε 

Είναι στην επιλογή του πελάτη να επιλέξει αν θέλει το βερνίκι να ειναι σατινέ ή ματ.

Πως γίνεται το τρίψιμο και το βάψιμο του παρκέ  απο το συνεργείο μας

Το τρίψιμο του παρκέ περνάει απο διάφορα στάδια. Αφού γίνει το τρίψιμο συνολικής της επιφάνειας απο ειδική παρκετομηχανη χωρίς σκόνη, πραγματοποιείται το στοκάρισμα της με ειδική οικολογική ρητίνη. Ενδιάμεσα γίνεται και το τρίψιμο των σοβατεπιών. Στο τέλος για το βάψιμο (γυάλισμα) εφαρμόζονται 2 χέρια βερνίκι διαρκείας.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία στο τρίψιμο και το βάψιμο του παρκέ;


Συνήθως ο χρόνος για  το τρίψιμο και το γυάλισμα του παρκέ καθορίζεται απο τα τετραγωνικά μέτρα ωστόσο μια μικρή επιφάνεια μπορεί να παραδοθεί σωστά ακόμα και σε 1 μέρα.

Ποιο ειναι το κόστος για το τρίψιμο και το βάψιμο του παρκέ μου;


Το κόστος ορίζεται κυρίως απο τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας. Προκύπτει αφού δούμε τη κατάσταση του ξύλινου πατώματος κατόπιν ραντεβού. Έτσι έχουμε ολοκληρωμένη άποψη χωρίς  περίεργες κρυφές χρεώσεις

Τα παρακάτω δρύινα ξύλινα πατώματα συντηρήθηκαν με οικολογικό βερνίκι ματ.

Τρίψιμο και βάψιμο παρκέ

Τρίψιμο και βάψιμο παρκέ

Τρίψιμο και βάψιμο παρκέ

Τρίψιμο και βάψιμο παρκέ