Το να κάνει κάποιος συντήρηση στο ξύλινο πάτωμα του μετά απο αρκετά χρόνια είναι κάτι συνηθισμένο και σχετικά απλό για μας.
 Κατα τη συντήρηση και το λουστράρισμα του ξύλινου πατώματος δεν παρουσιάζεται καμία αλλαγή στο χρώμα του ξύλου και παραμένει φυσικό μετά το γυάλισμα του.

Τι γίνεται όμως αν κάποιος θέλει να αλλάξει το φυσικό χρώμα του ξύλινου δαπέδου του και απο πχ. φυσικό "μελί" που έχει το δρύινο ξύλινο δάπεδο να θέλει να το κάνει "γκρι" ;

Βάψιμο ξύλινου πατώματος


Το συνεργείο μας διαθέτει την εμπειρία και τη τεχνογνωσία που χρειάζεται για να κάνει παράλληλα με τη συντήρηση και το λουστράρισμα του ξύλινου πατώματος σας και το βάψιμο του, σε χρώμα και απόχρωση της αρεσκείας σας .
Εσείς δεν έχετε παρά να μας υποδείξετε το χρώμα που θέλετε να έχει πλέον το ξύλινο πάτωμα σας.



Τα ξύλινα πατώματα είναι τύπου μωζαΐκ παρκέ  και έχουν τοποθετηθεί επικολλητά πάνω απο μωσαϊκό πριν απο αρκετές δεκαετίες. Ζητούμενο ήταν το βάψιμο του ξύλινου πατώματος τους σε απόχρωση του γκρι .

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά χρώματα για ξύλινα πατώματα, οικολογικής βάσης και για τη συντήρηση τους έπειτα περάσαμε στις προβλεπόμενες στρώσεις οικολογικό βερνίκι ματ.

Δείτε πόσο ταλαιπωρημένα ήταν τα δάπεδα πριν απο τη συντήρηση ...


Πριν το βάψιμο ξύλινου πατώματος

Πριν το βάψιμο ξύλινου πατώματος

Δείτε πως έδειξαν μετά το βάψιμο σε γκρί χρώμα και το λουστράρισμα με βερνίκι ματ τα ξύλινα πατώματα.

Το χρώμα αποτελεί προσωπική επιλογή και γούστο του εκάστοτε πελάτη.


Βάψιμο ξύλινου πατώματος

Βάψιμο ξύλινου πατώματος

Βάψιμο ξύλινου πατώματος