Η τοποθέτηση ενός ξύλινου πατώματος προϋποθέτει μια σωστά μελετημένη κατασκευή (καδρονιάρισμα) απο τον πατωματζή με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν κατασκευαστικές αστοχίες που δημιουργούν  τριγμούς και άλλα προβλήματα στο μέλλον.

Όμως όσο καλή και απροβλημάτιστη τοποθέτηση να γίνει, κάποια στιγμή ίσως το υπέροχο ξύλινο πάτωμα σας θα χρειαστεί επισκευή.

Η επισκευή σε ξύλινο πάτωμα είναι εφικτή και πρέπει να γίνεται απο πατωματζήδες που γνωρίζουν το αντικείμενο. Ανήκουμε σε εκείνους που μπορούν να πραγματοποιήσουν πάσης φύσεως επισκευή σε ξύλινο πάτωμα. Διαθέτουμε και τη διάθεση και το μεράκι να επισκευάσουμε το ξύλινο πάτωμα σας . Όλο και περισσότεροι μας εμπιστεύονται ...εσείς ακόμα ψάχνετε ;
Η παρακάτω επισκευή προέκυψε απο μικρή και σταθερή είσοδο νερού απο τη μπαλκονόπορτα  για πολύ καιρό, και είχε σαν αποτέλεσμα το σάπισμα και την υποχώρηση της βάσης του πατώματος. Κατα συνέπεια η επισκευή στο ξύλινο πάτωμα ήταν επιβεβλημένη και απαραίτητη για τη περαιτέρω χρήση του δαπέδου χωρίς κινδύνους απο τραυματισμούς.

Έτσι προχωρήσαμε σε παραγγελία της ξυλείας ,δρυς ψαροκόκαλο, στις επιθυμητές διαστάσεις που θέλαμε όπως επίσης και της σχετικής ξυλείας για τη τοποθέτηση και κατασκευή της βάσης.

Πρέπει το αποτέλεσμα της επισκευής να είναι πάντα άρτιο και σωστό και να γίνεται με το λιγότερο δυνατό κόστος. Μια λάθος επιλογή πατωματζή εγκυμονεί κίνδυνους, γιαυτό επιλέξτε κάποιον με εμπειρία και συνέπεια λόγου και έργου.

επισκευή σε ξύλινο πάτωμα

επισκευή σε ξύλινο πάτωμα