Το βάψιμο στο ξύλινο πάτωμα πλέον ειναι κάτι που συνηθίζεται. Συνήθως το χρώμα του φυσικού ξύλινου πατώματος, κάθε ξύλινου πατώματος ειτε είναι ανοιχτόχρωμοι όπως δρύς ή σκουρόχρωμο όπως το ιρόκο, ταιριάζει χρωματικά με κάθε είδους επίπλωση.

Το χρώμα του ξύλινου πατώματος είναι ουδέτερο και δεν "χαλάει" τη διακόσμηση

Τι γίνεται όμως όταν δούμε οτι μετά απο 25-30 χρόνια έχουμε βαρεθεί το χρώμα του πατώματος μας και θέλουμε αλλαγή;
Τότε βρίσκουμε το κατάλληλο πατωματζή,  που διαθέτει εμπειρία,  να μας συμβουλέψει και να μας προτείνει υπεύθυνες λύσεις και να αναλάβει σωστά  να αλλάξει το χρώμα στο ξύλινο δάπεδο μας. 

Εμείς έχουμε τη πείρα ώστε να μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα σε ολα ανοιχτόχρωμα ξύλινα πατώματα, σε χρώμα που εσείς θέλετε και όχι ότι βγει! Επίσης έχουμε λύσεις και για τα δύσκολα σκουρόχρωμα πατώματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας υλικά που θα αποδώσουν ακριβώς το χρώμα που θέλετε και έχουμε το τρόπο να θωρακίσουμε το χρώμα ώστε να μην αλλοιωθεί και να αντέξει πάρα πολλά χρόνια.


Όταν πάλι θα βαρεθείτε το χρωματισμένο σας ξύλινο πάτωμα μπορούμε πολύ εύκολα και απλά με τρίψιμο και λουστράρισμα να επαναφέρουμε το χρώμα του ξύλινου πατώματος σας στο φυσικό του χρώμα.


Στο παρακάτω δρύινο ξύλινο πάτωμα έγινε αλλαγή στο χρώμα του με καρυδί χρώμα. Για τη προστασία του περάσαμε απο πάνω 2Χ οικολογικό βερνίκι σατινέ.

βάψιμο σε ξύλινο πάτωμα απο πατωματζή

βάψιμο σε ξύλινο πάτωμα απο πατωματζή

βάψιμο σε ξύλινο πάτωμα απο πατωματζή