Για την ιστορία...

Έχοντας τον πατέρα μας , Γιώργο Τσότσο ,να ασχολείται ως πατωματζής από το 1953, ο αδελφός μου Δαμιανός και εγώ, ακολουθούσαμε τον πατέρα μας στη δουλειά σε περιόδους που τα σχολεία ήταν κλειστά όπως γιορτές και καλοκαίρι. 


Έτσι με υπομονή και σωστό τρόπο και έχοντας πάντα σαν αρχή τον σεβασμό στο πελάτη ,από μικρά παιδιά μάθαμε, αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες και ακολουθήσαμε με ενθουσιασμό και αγάπη το επάγγελμα του τεχνίτη ξύλινων δαπέδων - πατωματζή.


Κάχι Καχιασβίλι και Νίκος Τσότσος ~ Αγ.Κοσμάς 2003Πύρρος Δήμας και Νίκος Τσότσος ~Αγ.Κοσμάς 2003


Σήμερα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 1993 και έχουμε να παρουσιάσουμε ένα μακρύ κατάλογο ευχαριστημένων επώνυμων και μη πελατών μας, που μας εμπιστεύτηκαν είτε την κατασκευή του νέου ξύλινου δαπέδου και σκάλας τους , είτε τη συντήρηση παλαιών.

Τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι το μεράκι και ο ζήλος που δείχνουμε σε κάθε εργασία. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια, βάζοντας σε κάθε περίπτωση όλη την δεξιοτεχνία μας.



πατωματζήςπατωματζήςπατωματζής

(φωτό απο τα πρώτα μου βήματα)

Όλα τα παραπάνω μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε και μας καθιστούν εξαίρετους επαγγελματίες - πατωματζήδες και ανθρώπους στο χώρο μας.


Έτσι προσπαθούμε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας, αποκλειστικά, στην ποιοτική κατασκευή , βελτίωση , συντήρηση και αναβάθμιση του ξύλινου πατώματος γιατί η αξία ενός ξύλινου δαπέδου είναι ανεκτίμητη!!

Γιατί είμαστε οι τεχνίτες που ψάχνετε;


  • Γιατί ασχολούμαστε μόνο με τη τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή παντός τύπου ξύλινων δαπέδων και σκαλών.
  • Δουλεύουμε αποκλειστικά μόνο εμείς οι ίδιοι σε όλη τη διάρκεια των εργασιών.


Θέλοντας πάντα να ακολουθούμε τις εξελίξεις στην τοποθέτηση και συντήρηση των ξύλινων δαπέδων, παρακολουθούμε κατά καιρούς σειρά από ειδικά σεμινάρια που στόχο έχουν την επαγγελματική μας επιμόρφωση και επαφή με νέα υλικά τόσο για την κατασκευή όσο και την συντήρηση των νέων σας δαπέδων .

Πιστοποίηση ειδίκευσης
Πιστοποίηση ειδίκευσης